Chica haciendo patada en saco

Tornem a poder obrir

Escrito por FCKBMT colaborador
On Feb 8, 2021

la Resolució de Salut publicada el dissabte 6 de febrer, que modifica les condicions de pràctica esportiva a Catalunya en els següents termes:

Chica joven haciendo manoplas con su entrenador

  • Es permet la mobilitat en l’àmbit comarcal.
  • Poden obrir les instal·lacions indoor(Interiors) amb un 30% d’aforament, cita prèvia i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora i ús de mascareta.

Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.

La definició del nostre esport segons la consulta a la UFEC és que el nostre esport és de treball de parella, no de grup.

Per exemple, una classe de Spinning és grupal (màxim 6). Nosaltres 30% aforament.

Segons el meu propi anàlisi, vam començar en grup la gimnàstica, però l’oferim a treball de parella la resta, igual que Judo, Lluita lliure, etc.

  • Es mantenen obertes les instal·lacions outdoor(Exteriors) amb un 50% aforament, control d’accés i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones inclosa el o la monitora. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
  • En l’àmbit català, s’autoritzen les competicions que donen accés a categories estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.

  • Es manté la possibilitat de celebrar competicions estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
  • Per assistir a entrenament de competició autoritzada o a la pròpia competició no opera la limitació de mobilitat.

 

FCKBMT colaborador

ARTICLES RELACIONATS 

Marques Col.laboradores amb la

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

Danger boxing equipment logo
Danger boxing equipment logo
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Share This