F.A.Q. (preguntes frecüents)

Aquesta són les preguntes freqüents o dubtes comuns que solem respondre des de la federació.
si us plau, comprova que el teu dubte o consulta pugui estar resposta aquí i en cas de ser necessari, escriu-nos al formulari de contacte per a poder ajudar-te millor.

¿Com em puc treure les titulacions?

Requisits per Cinturó negre Kick boxing o 10è Khan Muay Thaï:

Pertànyer a un Club Afiliat a la Federació.

Tenir tres llicències consecutives o cinc alternes de la FCKBMT

La sol·licitud de presentació a exàmens, l’ha de fer un entrenador titulat i a través d’un Club, signada i segellada.

 

Per al Títol de Monitor (Entrenador), s’ha d’estar en possessió de l’Cinturó Negre o el 10è Khan, així com tenir la titulació d’àrbitre FCKBMT.

Per poder impartir classes, i obtenir aquestes titulacions; s’hauran de presentar els certificats d’antecedents penals i el de delictes sexuals.

¿Si tinc alta a la seguretat social, per què necessito federar?

La Seguretat Social no cobreix els accidents esportius, el mateix que tampoc cobreix els accidents d’automobilisme (si tens cotxe, és evident que tens una assegurança de cotxe), de manera que et trobaràs amb la sorpresa que et manaran a casa la factura de els serveis sanitaris produïts després d’un accident esportiu.

¿Quan comença la cobertura de la llicència?

La llicència de la FCKBMT es tramita de manera anual, sent la seva cobertura per anys naturals, és a dir, des de l’1 de gener fins al 31 de desembre. La cobertura de la teva llicència comencés a partir de la data en què el club, on l’has sol·licitat, ha realitzat la transferència al compte de la FCKBMT solapada amb la recepció de les seves dades com a sol·licitant i autorització.

¿I si em federo al maig?

El preu és únic per a tot l’any. El més normal és que el tràmits a primers d’any i així disposis de serveis al llarg de tot l’any, però si vols federar al maig o en qualsevol altre mes pots fer-ho sense problema. La cobertura començaria al maig fins al 31 de desembre.

¿Com puc saber si estic Federat?

Primer consulta en el nostre llistat dels Clubs que sí que ho estan, si pertanys a un d’ells i no saps si tens la teva llicència federativa, exigeix al teu Club el nº de la mateixa i pots consultar a la web si estàs actiu.

¿Que llicència seria la recomanable?

Quant als diferents tipus de llicències pots consultar en l’apartat corresponent de la web

 

Àmbit d'ús llicència

La Llicència Federativa, dóna opció a la participació en esdeveniments Federatius i reconeguts per la Federació, bé àmbit nacional o internacional si són seleccionats ; en cap cas cobrirà esdeveniments d’altres col·lectius.

Marques Col.laboradores amb la

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

Danger boxing equipment logo
Danger boxing equipment logo
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700

FCKBMT

Bigger.Faster.Stronger

contacte

Política de privacitat

13 + 12 =

Abans d'enviar el missatge, pots llegir aquí la informació bàsica de protecció de dades

Responsable: Federació Catalana Kick-Boxing i Muay-Thaï

Finalitat: La recollida i tractament de les dades personals és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a federacio@fckbmt.es així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.fckbmt.es, així com consultar la meva política de privacitat.

El nostre horari d'atenció

Dilluns-Dijous: 17h a 20h i també formulari de contacte.

Dissabtes: (Formulari contacte)

Diumenge: Tancat (Formulari contacte)

Pots posar-te en contacte amb nosaltres amb el formulari de contacte