RESTRICCIONS A L’ÀMBIT ESPORTIU PER LA SEQUERA

Per mantenir-los informats adjuntem el diari oficial de la Generalitat, on es recullen les mesures adoptades i modificades de la llei de sequera anterior. L’anterior prohibia a la fase dos l’ús de dutxes i piscines. S’ha readaptat doncs des del 2008, molts municipis han dut a terme tasques per regenerar aigües residuals i dessalinitzadores, també l’ús d’aigües freàtiques.

Per això i depenent del municipi i dels rius que s’abasteix, es poden trobar en una fase o una altra, us adjunto l’enllaç on podeu trobar el mapa actualitzat de tot Catalunya i l’estat (fase I, II o III) en què es troben els municipis.

https://aplicacions.aca.gencat.cat/visseq/estat-actual

La demarcació de Barcelona es troba en fase II, ja que té aigües regenerades, dessalinitzadores i reabastiment d’aigües freàtiques, per la qual cosa l’ús de dutxes en instal·lacions esportives federades està garantit per ara. Allò que no esgrimeix aconsellar, ladaptació de tots els sistemes de dutxes a una reducció de durada i cabal. Tots aquells Clubs que disposin de piscines i depenent de la seva demarcació hauran de comprovar a la fase que es troben per poder determinar l’emplenament i la readaptació de l’aigua invertida en aquest, compensable en dutxes.

https://aplicacions.aca.gencat.cat/visseq/estat-actual

Federació Catalana Kick Boxing MT

ARTICLES RELACIONATS 

ES VA CELEBRAR EL FIGHT FOR GLORY

ES VA CELEBRAR EL FIGHT FOR GLORY

Dissabte passat es va celebrar l'esdeveniment i ja tenim: 3 Campions d'Europa. 1 del Mediterrani i 1 Campiona d'Espanya SHEILA MARTÍNEZ-CAMPIONA D'ESPANYA 50Kg. SAMVEL BABAYAN- CAMPIÓ MEDITERRANI 52.4 Kg. XAVIER FLOTATS- CAMPIÓ D'EUROPA 58.2 Kg. DOSTIN ORTIZ- CAMPIÓ...

Marques Col.laboradores amb la

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

Danger boxing equipment logo
Danger boxing equipment logo
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Share This