Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

 

Amb el suport de:

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

Benvinguts

Marques Col.laboradores amb la

Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï

Danger boxing equipment logo
Danger boxing equipment logo
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700
FUJIMAE_CORPORATIVE_VERTICAL_700

Avantatges d’estar Federat

amb la FCKBMT

forma part d’una gran família

ASSEGURANÇA MÈDICA D'ACCIDENTS

Posseir una assegurança mèdica que cobreixi els riscos d’accident, tant al club, com en la competició. La pràctica del Kick-Boxing o Muay-Thaï, és bastant segura si està dirigida per un entrenador titulat, però com en qualsevol esport, poden ocórrer lesions. Una actuació ràpida i eficaç de l’entrenador i del centre concertat és una tranquillitat.

ACCÉS ALS DIFERENTS GRAUS

Poder accedir als graus de cinturó groc, taronja, verd, blau, marró i el CINTURÓ NEGRE en Kick Boxing, o els diferents Khan i el 10è KHAN en Muay-Thaï.

MONITORS I ENTRENADORS

Accedir als diferents nivells d’ensenyament, com a Monitor, Entrenador Nacional, o Tècnic Nivell 1 Kick-Boxing. Necessaris per a la inscripció a la Rope.

COL.LEGI ARBITRAL

Poder entrar a formar part del grup arbitral i participar en els esdeveniments reconeguts per la Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-Thaï. Ser convocat a àrbitre nacional FEKM.

COMPETICIÓ

Poder participar en les competicions organitzades per la F.C.K.B.M.T. en les seves diferents disciplines. Quedar “Campió de Catalunya” oficial. Pertànyer a la selecció catalana. Poder ser seleccionat per als Campionats d’Espanya.

REQUISITS PER ESTAR FEDERAT

La Federació, només pot admetre a Clubs o Associacions, degudament inscrites al Consell General de l’Esport, amb el seu nº de Registre a la Generalitat de Catalunya.

A l’hora de sol·licitar la afiliació, haurà d’adjuntar:
1º Escanejada de l’acta fundacional del Club Esportiu
2º Escanejada de la junta directiva
3º Escanejada de la 1a fulla dels estatuts (on surt la modalitat de Kick-Boxing o Muay-Thaï)

Si sou Gimnàs, podem ajudar-los en el canvi a Club o Associació; guiant-los amb la documentació necessària. En aquest cas, ens han de remetre un correu a la federació

TIPUS DE LLICÈNCIES ESPORTIVES

PRACTICANT

Tal com el seu nom indica, és per als alumnes que no estan interessats a competir, només a la practica del seu esport favorit. Podran participar en totes aquelles exhibicions i esdeveniments de promoció de l’esport, sempre sense competir (sense resultat) Això sí, recolzats per una assegurança esportiu amb gran varietat de centres que recolzen la seva gran solvència. A part, tenen l’accés a titulacions a nivell autonòmic, Graus, Cinturó Negre, Àrbitre o títol de Monitor.

AMATEUR

Dirigida a tot aquell que estigui interessat en el món de la competició. Hi ha la categoria infantil (fins l’any en què es compleixen els 14 anys). En l’any que es compleixen, ja entra en
categoria adult. Es pot participar en Campionats Autonòmics, Nacionals i Internacionals. Això sí, sempre que siguin oficials FEKM (Reconeguts) S’accedeix a titulacions a nivell autonòmic i nacional
La llicència recomanada per a àrbitres, tècnics, entrenadors, seleccionadors
i delegats nacionals és la de Amateur.

PROFESSIONALS

Igual que els Amateur, competidors però, són combats sense proteccions i de major durada de temps per combat.

FCKBMT TV

El canal oficial de youtube de la federació catalana de Kick Boxing i Muay Thai, segueix-nos per a veure vídeos en directe, esdeveniments i vetllades

Noticies Blog federació

 

Les últimes notícies des de la federació catalana d’esports de contacte.

FCKBMT

Bigger.Faster.Stronger

contacte

Política de privacitat

6 + 10 =

Abans d'enviar el missatge, pots llegir aquí la informació bàsica de protecció de dades

Responsable: Federació Catalana Kick-Boxing i Muay-Thaï

Finalitat: La recollida i tractament de les dades personals és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint a federacio@fckbmt.es així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://www.fckbmt.es, així com consultar la meva política de privacitat.

El nostre horari d'atenció

Dilluns-Dijous: 17h a 20h i també formulari de contacte.

Dissabtes: (Formulari contacte)

Diumenge: Tancat (Formulari contacte)

Pots posar-te en contacte amb nosaltres amb el formulari de contacte